Business Lounge & Comfort Lounge

I vår Business Lounge på däck 7 reser du snäppet bekvämare och kan arbeta i lugn och ro hela resan. I priset ingår kaffe, te och dagstidningar samt tillgång till dedikerad WiFi. Här finns 34 sittplatser och bord för två och fyra personer.

Eller vill du bara slappna av kan du reservera din egen vilstol i Comfort Lounge på däck 7. Boka på webben eller i infon ombord. I Comfort Loungen ingår förstås tillgång till vårt ombord WiFi under hela resan. Salongen har 42 platser.

OBS! Om du bokat en stol i Business Loungen, Comfort Loungen eller en plats i Pet Lounge, använd din QR-kod för att komma in.

För resenärer med fyrbenta vänner finns det en Pet Lounge ombord på Aurora Botnia. Från Pet Lounge finns det en dörr direkt ut på väderdäck där det finns möjlighet att ta en liten promenad utomhus. Plats i salongen kan bokas i samband med att du gör din bokning genom att du bokar en biljett per husdjur. Observera att det inte är tillåtet att ha med sig sitt husdjur i sitt- eller businessloungen och inte heller i övriga utrymmen där servering sker.

360 icon
Ta en digital rundtur i vår Business Lounge, Comfort Lounge och Pet Lounge

Tillträde lounger