Sittsalong & Business Lounge

Wasa Express

Det är inte tillåtet att ta med sig sina husdjur i sittsalongen eller i Business Loungen. Om ni reser med djur är ni däremot välkomna till vår hundsalong, boka in ert husdjur i samband med er bokning och anmäl er till informationsdisken ombord så får ni er personliga kod till vår uppskattade hundsalong.

Observera att om du bokat en hytt, stol i sittsalong, business lounge eller hundsalong så hämtar du koden till dörren från informationen på däck 7 direkt efter ombordstigningen.

Vår nya Sittsalong har öppnat på däck 8. Boka din egen vilstol på nätet eller i fartygets information. Observera att då du bokar din egen stol i sittsalongen så ingår också tillgång till vårt Wi Fi hela resan.

I vår nya Business Lounge på däck 8 reser du bekvämare och kan arbeta i lugn och ro hela resan. I priset ingår kaffe, te och dagstidningar samt tillgång till vårt Wi-Fi hela resan.

Aurora Botnia

I vår Business Lounge på däck 8 reser du snäppet bekvämare och kan arbeta i lugn och ro hela resan. I priset ingår kaffe, te och dagstidningar samt tillgång till WiFi. Här finns 34 sittplatser och bord för två och fyra personer.

Eller vill du bara slappna av kan du reservera din egen vilstol i sittsalongen på däck 7. Boka på webben eller i infon ombord. I sittsalongen ingår tillgång till vårt WiFi under hela resan. Salongen har 42 platser.

OBS! Om du bokat en stol i sittsalongen, Business Loungen eller en plats i djursalongen, använd din QR-kod för att komma in.