Underhållning i baren

Du kan också njuta av levande musik på de flesta avgångarna. Trubadurer och band från båda sidor av Bottniska viken som uppträder i en avslappnad atmosfär.

 • 14 - 16 september

   

  Uncle John

  Evergreens, gamla godingar och rock ’n’ roll med Uncle John!

 • 16 -18 september

   

  Janne Engblom Trio

  Janne Engblom Trio är en orkester som är känd för sin mångsidiga repertoar och sina underhållande spelningar. På den över 500 låtar stora repertoaren finns allt från de största hitarna från världen till örhängen från Sverige och Finland. Med finns allt från pop och dansmusik till jazz. På trions spelningar är det förutom ’’fart och fläng’’ också interaktivt. Ett vanligt tema är Musik från olika årtionden, där publiken får välja från vilka årtionden de vill höra musik.

 • 21 - 23 september

   

  Vallu Lukka

  Vallu Lukka är en finsk musikalartist. Han har tidigare jobbat i Svenska Teatern, Åbo Stadsteatern, Lahti Stadsteatern och Ilmestysteatteri. Han har varit med i både de finsk- och svenskspråkiga Mamma Mia produktionerna i Finland. Lukka är grundaren till musikgruppen Groove President och publicerade sin första skiva Hymni Tulelle i november 2021.

 • 24 - 25 september

   

  Bella & Tuomas

  Bella & Tuomas är en uppfriskande och annorlunda duo. Repertoaren består av finska och utländska klassiker arrangerade för sång, gitarr och cello. Tuomas sång och gitarrspel ger tillsammans med Bellas cellospel ett helt unikt sound med en intim och avslappnad stämning. Det är ändå inte ovanligt att det också kan gå vilt till på spelningarna.

 • 28 - 30 september

   

  André Linman

  André Linman är en 29-årig artist från Finland. Han är mest känd för att ha varit sångare, gitarrist och låtskrivare i bandet Sturm und Drang. Bandet nådde stora framgångar redan som tonåringar och turnerade genom hela Europa samt Japan. Numera är André aktiv med sitt nya band, One Desire. Bandet har turnerat flitigt i Europa samt släppt två album. När André uppträder ensam så specialiserar han sig på välkända 80-tals klassiker, samt eget material.