Underhållning i baren

Du kan också njuta av levande musik på de flesta avgångarna. Trubadurer och band från båda sidor av Bottniska viken som uppträder i en avslappnad atmosfär.

 • 29 juni - 1 juli

   

  Uncle John

  Evergreens, gamla godingar och rock ’n’ roll med Uncle John!

 • 2 - 3 juli

  Mr. Laine & Mr. Salo

  Mr. Laine & Mr. Salo är en rock-pop duo som får vilken publik som helst att trivas och stämningen att stiga till taket. Herrarnas röster passar perfekt till allt från 50-tals musik och hardrock till dagens musik. Mr. Laine & Mr. Salo duos show håller publiken varm från första till sista ton.

 • 4 - 8 juli

   

  Jari Salo

  En mångsidig sångare-gitarrist från Norrbotten som lämnar ingen kall när han uppträder. Set-listan innehåller snyggt arrangerade kända rock- och poplåtar på engelska, finska och svenska från 1950-talet till 2020-talet och även irländsk pubmusik.

 • 9 - 10 juli

   

  Janne Engblom Duo

  Janne Engblom Duo är en duo som är specialiserad på 2010-talets popmusik. Det förstås utan att glömma de gamla klassikerna. På repertoaren finns de största hitarna från världen, men också örhängen från Finland och Sverige. Duon har förutom en bred repertoar, som innehåller över 500 låtar, också roliga och interaktiva teman som t ex. ’’Musiken runt världen, ’’Jazz&Lounge’’ och ’’ Musik från olika årtionden’’. Duon har gjort flera tusen spelningar och Janne själv har bl a. representerat Finland i melodifestivalen.

 • 11 - 15 juli

   

  Annika Nord

  Annika Nord är en sångare-gitarrist-låtskrivare. Den här kvinnliga trubadur och artisten som gillar att turnera älskar stora låtar och stora känslor.

 • 16 - 17 juli

   

  Top 40 Lounge

  Top 40 Lounge underhåller med sina egna versioner av kända hit-låtar. Gamla klassiker får en helt unik behandling och nya hits får ett nytt djup genom att de uppförs akustiskt med pianoakkompanjemang.