Wasaline tipsar

Bekanta dig med utbudet hos våra samarbetspartners. Observera att förfrågningar och bokningar görs direkt med våra partners. Wasaline ansvarar inte för våra partners bokningsvillkor.

Ansia Resort

Femstjärnig camping med naturskönt läge mitt i Lycksele. Mysiga stugor. campingplatser med älvsutsikt, moderna och fräscha servicehus, eleganta sviter och prisvärda hotellrum. Här finns något för alla, både stora och små. Välkommen!

Visit Kalajoki

Utforska arktiska Bottenviken! Kalajoki erbjuder med sin fantastiska havsnatur och mångsidiga serviceutbud utmärkta förhållanden för en lyckad familjesemester, företagsevent eller kompisresa.

Rewell center

Rewell Center

Köpcentret i hjärtat av Vasa. Över 50 affärer betjänar dig!

Familjesemester på Medlefors

Schh… det är hemlikt. Borta är inte alls bäst. Hembakat, nylagat och lokalplockat är vad som rockar. Tro oss, Medlefors är en väl bevarad hemlighet för resande och semesterfirare som trivs i hemlikhet. Välj en naturskön miljö 2 km från centrum nästa gång du är i Skellefteå.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Skellefteå med närhet till nöjen och aktiviteter för alla, såväl semestrande kärlekspar som äventyrliga barnfamiljer. Vi erbjuder er det mesta inom hotellets väggar och vi ser fram emot att hälsa er välkomna!

Restaurant Hejm

Restaurang HEJM

Vi erbjuder våra gäster en varm och personlig upplevelse med modern hemlagad mat i avslappnad miljö. Vi öppnar den 30.07.2019 i Fiskets Hus, Vasa. Tel. 040 7732176.

Familjekul – Här trivs hela familjen!

Hos oss hittar du Finlands häftigaste nöjespark, ett trivsamt spa, en unik djurpark, en inomhusaktivitetspark fylld av äventyr samt Finlands största varuhus. Och det bästa av allt är att avstånden mellan resmålen är max 1,5 timme!

Visit Umeå

Visit Umeå

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr!

Visit Vasa

Känn Vasa regionens puls - kom och njut och trivs hos oss!