Wasaline tipsar

Bekanta dig med utbudet hos våra samarbetspartners. Observera att förfrågningar och bokningar görs direkt med våra partners. Wasaline ansvarar inte för våra partners bokningsvillkor.

Rewell center

Rewell Center

Köpcentret i hjärtat av Vasa. Över 50 affärer betjänar dig!

Vasara-mässan i Vasa 26-27.10.2019

Mässevenemanget, erbjuder allt du behöver för bygg- och renoveringsprojekt och lite där till – produkter och tjänster, experter att fråga råd av, nyheter och innovationer, de senaste inredningstrenderna och såklart möjligheten att göra bra uppköp.

Familjesemester på Medlefors

Sommarens hotellpaket stavas ”familjeäventyr”. Varför inte se sommarteatern ”Bröderna Lejonhjärta”, experimentera på Exploratoriet, och självklart ett besök på den mäktiga och interaktiva utställningen ”Dinosaurs The Exhibition!

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Skellefteå med närhet till nöjen och aktiviteter för alla, såväl semestrande kärlekspar som äventyrliga barnfamiljer. Vi erbjuder er det mesta inom hotellets väggar och vi ser fram emot att hälsa er välkomna!

Restaurant Hejm

Restaurang HEJM

Vi erbjuder våra gäster en varm och personlig upplevelse med modern hemlagad mat i avslappnad miljö. Vi öppnar den 30.07.2019 i Fiskets Hus, Vasa. Tel. 040 7732176.

Familjekul – Här trivs hela familjen!

Hos oss hittar du Finlands häftigaste nöjespark, ett trivsamt spa, en unik djurpark, en inomhusaktivitetspark fylld av äventyr samt Finlands största varuhus. Och det bästa av allt är att avstånden mellan resmålen är max 1,5 timme!

Visit Umeå

Visit Umeå

Utforska Umeåregionen och andra inspirerande destinationer i norr!

Visit Vasa

Känn Vasa regionens puls - kom och njut och trivs hos oss!