Boka din resa till svenska fjällen med Wasaline!

Wasaline har samarbete med ett flertal hotell och andra aktörer vid flera svenska skidorter och kan därmed erbjuda Er ett varierat utbud av förmånliga erbjudanden på olika typer av skidanläggningar och hotell. Kolla runt bland de erbjudanden som finns för Wasalines resenärer och ni kommer att upptäcka att vi har något alternativ för de flesta, oberoende om man är ute efter skidåkning, skoteråkning eller liftkort.

Åre

Åre by andas storstad i miniatyr. Den äventyrlige får sitt lystmäte med oändliga topptursmöjligheter och utmanande offpist bara ett stenkast från pisterna. För den som söker lugnet finns mil efter mil med turleder, kilometerlånga böljande pister och ombonade backrestauranger som passar perfekt för en långlunch.

Besöker du Åre under vinterns mörka månader kan du njuta av kvällsåkning med belysning i världscupklass och med lite tur ett magiskt norrsken som bonus.

Hemavan Tärnaby

Hemavan och Tärnaby är två orter i svenska Lappland som bjuder på skidåkning för alla nivåer. Mellan Hemavan och Tärnaby är det 18 kilometer och man tar sig enklast med egen bil eller taxi. Hemavans skidområde har totalt 9 liftar varav en gondol/telemix, 27 nedfarter, 3 barnområden, 2 snowparks och en Skicross-Arena.

I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde. I Tärnaby finns 5 liftar och 13 nedfarter däribland 2 barnbackar och kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken.