OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget  M/S Aurora Botnia. Resan över kvarken tar 3,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Aurora Botnia är världens mest miljövänliga passagerarfärja i sin klass. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder.

Hovmästare

Vi söker dig som har hög servicekänsla, har lätt för att samarbeta samt trivs i ett högt tempo. Du vill vara en del av ett team där vi tillsammans jobbar mot samma mål. Vi vill att du har bred erfarenhet av restaurangbranschen och ett genuint intresse för mat och dryck. Tidigare erfarenhet av arbete på förmansnivå räknas som merit. Goda språkkunskaper i svenska, finska samt engelska är en förutsättning.

Söker du extraknäck – Wasaline erbjuder spännande landbaserat jobb i Holmsund

Personerna vi söker till vårt terminalteam är glada och har en energisk och positiv inställning till kundbetjäning. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper. Oberoende vilken arbetsuppgift du har inom organisationen så har du som en del i terminalteamet den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Vi söker ombordpersonal till Aurora Botnia

Vi erbjuder intressanta jobb på Wasalines nya fartyg Aurora Botnia som är världens mest miljövänliga passagerarfartyg! Vi letar efter extra personal för veckoslutsarbete och kortare vikariat till följande befattningar: servitör, kock, hyttstädare, städare, cafépersonal, diskare

Är du vår nya Terminaltjänsteman?

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Jobbet passar dig som söker ett deltidsjobb. Oavsett om du är studerande eller redan har jobbat många år, är det viktigaste rätt inställning till arbetet. Vi letar nu efter en terminaltjänsteman för kundtjänsten i vår Vasa terminal.