OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget  M/S Aurora Botnia. Resan över kvarken tar 3,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Aurora Botnia är världens mest miljövänliga passagerarfärja i sin klass. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder.

Rekryteringsevent i Vasa terminalen

Vi ordnar rekryteringstillfällen i terminalen i Vasa följande tidpunkter då du kan besöka oss med ditt CV och få veta mera om de olika tjänsterna. På plats finns bl.a. intendent och restaurangchef. Fredagen 28.1.2022 klockan 10 -14. Måndagen 31.1.2022 klockan 17 -19

Havsnära sommarjobb – både ombord och i land

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi. Vi söker nu personal inför sommaren 2022 till ett flertal befattningar inom vår organisation, både ombord på vårt nya fartyg Aurora Botnia och i våra passagerarterminaler i Vasa (Finland) och Holmsund (Sverige).

Elektriker

Till m/s Aurora Botnias maskinavdelning söker vi nu två elektriker. Ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra ett vikariat på 6 månader. Som elektriker arbetar du, under ledning av elmästaren, med underhåll av all elektrisk utrustning ombord. I arbetsuppgifterna ingår även felsökning, reparationsarbeten samt nyinstallation av bland annat reglerautomatik, övervakningssystem och distributionssystem.

Vi söker ombordpersonal till Aurora Botnia

Vi erbjuder intressanta jobb på Wasalines nya fartyg Aurora Botnia som är världens mest miljövänliga passagerarfartyg! Vi letar efter extra personal för veckoslutsarbete och kortare vikariat till följande befattningar: servitör, kock, hyttstädare, städare, cafépersonal, diskare

Är du vår nya Terminaltjänsteman?

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Jobbet passar dig som söker ett deltidsjobb. Oavsett om du är studerande eller redan har jobbat många år, är det viktigaste rätt inställning till arbetet. Vi letar nu efter en terminaltjänsteman för kundtjänsten i vår Vasa terminal.