Lediga jobb

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som sköter den dagliga trafiken mellan städerna Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, A la Carte restaurang, café, skärgårdsbord, bar och butik. Hytter finns också till förfogande.

Resan tar 4, 5 timmar. Tilläggsinformation: wasaline.com

13.3.2017 Wasaline söker en positiv RESTAURANGCHEF till ordinarie tjänst

Restaurangchefen ansvarar för köket och samtliga restaurangavdelningar ombord, bestående av Skärgårdsbordet, A la Carte-restaurangen, Cafeterian, Konferensavdelningen och Baren.

För att lyckas bör du ha ett starkt ledarskap samt en förmåga att långsiktigt utveckla vårt restaurangkoncept till nya framgångar. Vi förutsätter en gedigen erfarenhet av restaurangbranschen på förmansnivå samt goda kunskaper i Finska, Svenska och Engelska. Tidigare erfarenhet av fartygsarbete räknas som en merit. Du bör klara krav för sjötjänst.

Arbetstiden är upplagd enligt principen 1-1, vilket innebär ca 1 vecka jobb och 1 vecka ledigt.

Ansökan skickas till VD Peter Ståhlberg peter.stahlberg@wasaline.com senast 31.03.2017.

Eventuella förfrågningar besvaras av intendenterna ombord, Bjarne Birn och Markus Backlund

på tel. +358 40 512 9691

17.1.2017 Maskinmästare

NLC Ferry Ab Oy söker till passagerarfartyget m/s Wasa Express en 1-maskinmästare som vid behov kan vikariera maskinchef. Av den sökande förutsätter vi ansvarsfull attityd till arbetsuppgifter.

Språk krav: Goda kunskaper i finska (arbetsspråk ombord) och svenska. Behörighetskrav:
– Övermaskinmästare (STCW2010 III/2)
– Grundläggande säkerhetsutbildning (Reg. VI/1) <5år
– Brandbekämpningsutbildning för befäl (Reg. VI/3) <5år
– Utbildning i krishantering och mänskligt beteende (Crisis Management STCW A-V/2.3)
– ISPS (Reg. VI/6.4)
– Ikraftvarande sjömansläkarintyg.

Som meriter räknas:
– Specialbehörighet att handha räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (regel VI/2.1)
– Tidigare erfarenhet som befäl ombord på passagerarfartyg.

Ansökningar och CV skickas före 28.2.2017 till adressen: jonas.teir@wasaline.com

28.11.2016 Terminaltjänsteman i Umeå

Är du den energiska terminaltjänstemannen vi söker? 

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, förtöjer och städar fartyget under hanliggetiden i Holmsund samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Du fungerar även som stöd till försäljningen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att Du har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Andra språk ses som en merit. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Fyll i ansökan på vår hemsida samt bifoga din CV. Operativa chefen  Fredrik Moliis svarar på tilläggsfrågor fredrik.moliis@wasaline.com

3.10.2016: Terminaltjänsteman

Är du den energiska terminaltjänstemannen vi söker? 

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Du fungerar även som stöd till försäljningen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att Du har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Andra språk ses som en merit. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Fyll i ansökan på vår hemsida samt bifoga din CV. Terminalförman Maria Nyström svarar på tilläggsfrågor maria.nystrom@wasaline.com.