Lediga jobb

Wasaline är ett litet rederi med stort hjärta. Vi trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget M/S Wasa Express. Resan över kvarken tar 4,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder. Wasaline kan som första rederi på Östersjön och i Kvarken erbjuda en snabb och stabil internetuppkoppling under hela resan.

15.2.2019 – OHOJ, JOBB I SIKTET!

Drömmer du om ett jobb till sjöss? Nu har du chansen att få jobba för ett framgångsrikt rederi. Vi lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Vi erbjuder dig jobb i en rolig arbetsgemenskap bland trevliga kolleger i ett intressant och växande företag.

Vi söker dig till vårt team, som är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk, serviceinriktad och stresstålig samt har en positiv inställning. Du är flexibel och kommer bra överens med dina medmänniskor och känner en yrkesstolthet inför uppgifter du tar dig an.

Vi förutsätter goda språkkunskaper i svenska och finska andra språkkunskaper räknas som en merit.

Nu söker vi:

  • Kockar
  • Kallskänkor
  • Hyttstädare

Arbetstiden är upplagd enligt principen 1–1, vilket innebär 1 vecka jobb och 1 vecka ledigt.

Eventuella förfrågningar besvaras av intendenterna ombord, Bjarne Birn eller Markus Backlund på tel. +358 40 512 9691

Wasaline transporterar passagerare och gods över kvarken. Vi är pålitliga, vänliga och värderar hög kvalitet. Vi är flexibla och tar hand om våra kunder, vår personal och miljön.

Vi jobbar för att utveckla och bygga upp Kvarkentrafiken till något stort igen, ofta handlar det om att jobba mot oddsen. Där vår utmaning är att bevisa att vi gör något bra, något vi och regionen kan vara stolta över. Vi känner att det vi gör är en del i något större, att vårt rederi är en stolthet för hela regionen och på så sätt placerar hela regionen på kartan.

Vi vill att kunden skall känna sig välkommen, sedd och speciell, att kundens upplevelse skall vara positiv och minnesvärd.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.

15.2.2019 – Söker du extraknäck?

Wasaline erbjuder spännande landbaserat jobb i Holmsund.

Är du vår nya kollega i ett glatt team i Sveriges nordligaste snabbväxande rederi?

Wasaline lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Personerna vi söker till vårt terminalteam är glada och har en energisk och positiv inställning till kundbetjäning. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper

Oberoende vilken arbetsuppgift du har inom organisationen så har du som en del i terminalteamet den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi. Vi söker nu personal till ett antal befattningar i vår passagerarterminal i Holmsund.

Terminaltjänstemän

Som terminaltjänsteman jobbar du med in-checkning av passagerare och fordon, telefonbokning, förtöjning av fartyget samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Du fungerar även som stöd till försäljningen samt representerar vid behov Wasaline på mässor och event. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger enligt lagt schema.

Vi erbjuder ett bra och flexibelt extraknäck för studerande eller som kombination till annat deltidsarbete.  För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att du behärskar svenska, finska och engelska. Andra språk ses som en merit.

Arbetet som terminaltjänsteman kan sökas som enbart terminaltjänsteman men kan även kombineras med lokalvårdare och /eller plandirigent. Arbetet är förlagt till vår passagerarterminal i Holmsund och förutsätter därför tillgång till bil.

Lokalvårdare

Under den tid vårt fartyg ligger i hamn sköter personal från land städning av publika områden ombord. Vi söker dig med utpräglad känsla för ordning och reda, gärna med tidigare erfarenhet från professionellt arbete som lokalvårdare. I lokalvårdarens arbetsuppgifter ingår även till viss del förtöjning och lossläggning av fartyget vid ankomst och avgång. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger enligt lagt schema.

Vi erbjuder ett bra och flexibelt extraknäck för studerande eller som kombination till annat deltidsarbete. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter för lokalvårdartjänsten att du behärskar svenska och engelska och eftersom arbetet är förlagt ombord på fartyget då det är förtöjt i Holmsund, också har tillgång till bil.

Lokalvårdartjänsten kan endera sökas som enbart lokalvårdare alternativt kombineras med plandirigent och/eller terminaltjänsteman.

Plandirigent/förtöjning

Plandirigentens arbetsuppgifter är att i samband med lastning av fartyget enligt styrmans uppmaning skicka in fordon till fartyget och hålla ordning på de enheter som väntar att lastas ombord. I plandirigentens arbetsuppgifter ingår även förtöjning och lossläggning av fartyget vid ankomst och avgång.  Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger.

Vi erbjuder ett bra och flexibelt extraknäck för studerande eller som kombination till annat deltidsarbete. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter för plandirigenttjänsten att du behärskar svenska och engelska och eftersom arbetet är förlagt till vår passagerarterminal i Holmsund, också har tillgång till bil.

Plandirigenttjänsten kan endera sökas som enbart plandirigent alternativt kombineras med lokalvårdare och/eller terminaltjänsteman.

Fyll i ansökningsblanketten på vår hemsida och bifoga din CV, alternativt skicka din ansökan och CV eller om du har frågor om tjänsterna direkt till Wasalines operativa chef i Sverige, Fredrik Moliis på adressen fredrik.moliis@wasaline.com Rekryteringarna sker löpande så skicka in din ansökan nu.

7.2.2019 – Nu söker vi en

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

För att leda försäljningen krävs en stark affärskompetens. Har du vad som krävs? Om du vill vara med och påverka den regionala utvecklingen och få en insyn i Kvarkens turism, är det här din chans!

Din uppgift är att leda och utveckla försäljningsverksamheten för såväl persontrafiken som godstrafikens delområden.  Du ansvarar för att hitta nya försäljningskanaler samt utveckla befintliga kanaler. Du leder aktivt det heltäckande utvecklingsarbetet av affärsverksamheten och samarbetar med verkställande direktören.

Vi förväntar oss att du har utbildning inom företagsekonomi och en gedigen kompetens inom området. Du har en naturlig förmåga att leda människor och att interagera socialt. Du besitter goda kommunikationsfärdigheter, förmågan att agera flytande på både finska och svenska, övriga språkfärdigheter är till din fördel. Som person är du en inspirerande och innovativ ledare som har en stabil resultatinriktad attityd. Du är så att säga en bra typ på alla sätt!

Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant arbete i ett växande företag där din roll kommer att vara mycket central och betydande med tanke på verksamhetsstrategin.

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger Päivi Ekholm, 040 524 5554 eller paivi.ekholm@wasatalent.fi

Skicka in din arbetsansökan direkt här och bifoga ditt CV samt ditt personliga brev senast den 20.2.2019

1.1.2019– Nu söker vi förstärkning till terminalen i Vasa.

ÄR DU TERMINALTJÄNSTEMANNEN VI SÖKER?

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att du talar svenska, finska och engelska flytande. Andra språk ses som en merit.

Vi lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Till vårt team söker vi nu glada och energiska personer som har en positiv inställning till kundbetjäning. Du är även utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad samt flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Som terminaltjänsteman har du den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi.

Fyll i ansökningsblanketten på vår hemsida och bifoga din CV. Mejla gärna terminalförmannen Maria Nyström på adressen maria.nystrom@wasaline.com om du har frågor angående jobbet. Rekryteringen sker så snart vi hittat en lämplig person för jobbet.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.