OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline är ett litet rederi med stort hjärta. Vi trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget M/S Wasa Express. Resan över kvarken tar 4,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder. Wasaline kan som första rederi på Östersjön och i Kvarken erbjuda en snabb och stabil internetuppkoppling under hela resan.

30.9.2019 – Nu söker vi förstärkning till terminalen i Vasa.

ÄR DU TERMINALTJÄNSTEMANNEN VI SÖKER?

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att du talar svenska, finska och engelska flytande. Andra språk ses som en merit.

Vi lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Till vårt team söker vi nu glada och energiska personer som har en positiv inställning till kundbetjäning. Du är även utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad samt flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Som terminaltjänsteman har du den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi.

Registrera din ansökan på vår hemsida www.wasaline.com eller skicka in din ansökan till maria.nystrom@wasaline.com om du är intresserad av att jobba hos oss. Mejla gärna terminalförmannen Maria Nyström på adressen maria.nystrom@wasaline.com om du har frågor angående jobbet. Rekryteringen sker så snart vi hittat en lämplig person för jobbet.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.

29.7.2019 Maskinvaktmän / Motormän 

NLC Ferry Ab Oy söker maskinvaktmän/motormän ombord till passagerarfartyget m/s Wasa Express.

Av den sökande förutsätter vi ansvarsfull attityd till arbetsuppgifter samt god samarbetsförmåga.

Språkkrav: Goda kunskaper i finska (arbetsspråket ombord) och svenska. Engelska kunskaper räknas som merit.

Behörighetskrav:
– Vaktman, maskin (STCW III/4)
– Grundläggande säkerhetsutbildning (STCW A-VI/1)
– Specialutbildning i sjöfartsskydd (STCW A-VI/6.2)

Som merit räknas:
– Maskinmans- eller reparatörsbehörighet (STCW III/5)
– Specialbehörighet att handha räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (STCW A-VI/2.1
– Specialbehörighet att handha snabbgående beredskapsbåtar (STCW A-VI/2.2)

Registrera din ansökan på vår hemsida www.wasaline.com eller skicka in din ansökan till rekry@wasaline.com om du är intresserad av att jobba hos oss.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.