OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget  M/S Aurora Botnia. Resan över kvarken tar 3,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Aurora Botnia är världens mest miljövänliga passagerarfärja i sin klass. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder.

Söker du extraknäck – Wasaline erbjuder spännande landbaserat jobb i Holmsund

Personerna vi söker till vårt terminalteam är glada och har en energisk och positiv inställning till kundbetjäning. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper. Oberoende vilken arbetsuppgift du har inom organisationen så har du som en del i terminalteamet den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Förste maskinmästare

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställningstid ombord på Aurora Botnia från Juli/Augusti 2022. Tillsammans med maskinchefen leder och utvecklar du den dagliga driften och i samarbete med rederiets tekniska avdelning utveckla långtidsmål och strategier. Hos oss på Wasaline är din personlighet lika viktig som din kompetens. Wasaline strävar till att ha branschens bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär ansvar, samarbete mellan avdelningar, intresse för att utveckla vårt rederi samt våra produkter.

Vi söker ombordpersonal till Aurora Botnia

Vi erbjuder intressanta jobb på Wasalines nya fartyg Aurora Botnia som är världens mest miljövänliga passagerarfartyg! Vi letar efter extra personal för veckoslutsarbete och kortare vikariat till följande befattningar: servitör, kock, hyttstädare, städare, cafépersonal, diskare

Är du vår nya Terminaltjänsteman?

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Jobbet passar dig som söker ett deltidsjobb. Oavsett om du är studerande eller redan har jobbat många år, är det viktigaste rätt inställning till arbetet. Vi letar nu efter en terminaltjänsteman för kundtjänsten i vår Vasa terminal.