OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget  M/S Aurora Botnia. Resan över kvarken tar 3,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Aurora Botnia är världens mest miljövänliga passagerarfärja i sin klass. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder.

Vi söker ombordpersonal till Aurora Botnia

Vi erbjuder intressanta jobb på Wasalines nya fartyg Aurora Botnia som är världens mest miljövänliga passagerarfartyg! Vi letar efter extra personal för veckoslutsarbete och kortare vikariat till följande befattningar: servitör, kock, hyttstädare, städare, cafépersonal, diskare

Överstyrman till Aurora Botnia

Wasaline söker en (1) ordinarie överstyrman ombord på världens miljövänligaste passagerarfartyg m/s Aurora Botnia. Av den sökande förutsätter vi ansvarsfull attityd till arbetsuppgifter samt god samarbetsförmåga. Överstyrmansvakansen kräver behörighetsbrev Master (STCW A-II/2).

Fleet Manager

Vi söker en Fleet Manager som ska ha ansvar för bland annat: Säkerhetsinspektioner och utveckling av rederiets ISM, ISPS samt uppföljning och träning av besättning. Kontakter med Hamn, Myndigheter och klass. Utveckling av manualer, säkerhetssystem, rapportering- och uppbyggnad av underhållssystem för nya fartyget

Är du vår nya Terminaltjänsteman?

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Jobbet passar dig som söker ett deltidsjobb. Oavsett om du är studerande eller redan har jobbat många år, är det viktigaste rätt inställning till arbetet. Vi letar nu efter en terminaltjänsteman för kundtjänsten i vår Vasa terminal.