OHOJ, JOBB I SIKTET!

Lediga jobb

Wasaline är ett litet rederi med stort hjärta. Vi trafikerar över kvarken dagligen, året runt med fartyget M/S Wasa Express. Resan över kvarken tar 4,5 timmar. Under resan kan våra kunder äta gott i någon av våra tre restauranger och roa sig i vår bar. Vi erbjuder resor för pendlare, rutt -, kryssnings – och konferensresenärer samt för fraktkunder. Wasaline kan som första rederi på Östersjön och i Kvarken erbjuda en snabb och stabil internetuppkoppling under hela resan.

9.8.2019 – Wasaline söker förstärkning till försäljningsavdelningen!

Är du vår nya EVENT SPECIALIST?

Wasaline är ett litet rederi med stort hjärta. Vårt fartyg M/S Wasa Express trafikerar året runt på den kortaste sjövägen mellan finska fastlandet och Sverige. Ombord har vi plats för 915 passagerare, bar, butik, tre restauranger samt moderna konferensutrymmen med många möjligheter och plats för upp till 200 personer. Vårt nya fartyg börjar trafikera våren 2021!

Vår organisation växer och vi vill nu förstärka vår försäljningsavdelning med en Event Specialist. Du kommer huvudsakligen att delta på stora och små events som du själv ansvarar för och planerat. Du kommer också att planera och koordinera temakryssningar. Du är en idéspruta som är expert på att verkställa dina bästa idéer och även involvera och inspirera både kollegor och kunder. Du trivs i rampljuset och sociala situationer, både inför större publik och då du får prata med enskilda kunder.

För att kunna trivas och glänsa i detta jobb tror vi att:

  • Du har erfarenhet från att jobba med och/eller verkställa mässor
  • Du pratar flytande finska och svenska i både tal och skrift
  • Du har visioner och ser helheter men även små detaljer
  • Du har en positiv attityd och tycker om att jobba i team
  • Du är villig att jobba helger och kvällar
  • Du är villig att resa i jobbet

Hos oss får du uppleva verkligt go och framåtanda. Du får jobba med trevliga och duktiga kollegor samt vara med i Kvarkentrafikens framtid, från första parkett. Placeringsort är Vasa.

Mera information fås av Business Development Manager Jennie Hinz, tel. 050 444 2872.

Skicka ditt CV och en fritt formulerad ansökan med löneanspråk till salesrekry@wasaline.com, senast 31.8.2019.

9.8.2019 – Vi söker förstärkning till vårt försäljningsteam för frakten!

Är du vår nya FRAKTFÖRSÄLJARE?

Wasaline är ett litet rederi med stort hjärta. Vårt fartyg M/S Wasa Express trafikerar året runt på den kortaste sjövägen mellan finska fastlandet och Sverige. Våra ledord på fraktavdelningen är säkerhet, effektivitet och pålitlighet. Vi transporterar bland annat fordonskombinationer, löstrailers samt specialtransporter och farligt gods. Vårt nya fartyg börjar trafikera våren 2021.

Vår organisation växer och därför söker vi nu förstärkning till fraktteamet. Vi söker dig som är noggrann och effektiv samt har försäljningsanda. Du trivs vid kundkontakt och sociala tillfällen. Erfarenhet från logistik- och/eller försäljningsbransch ses som fördel. Du kommunicerar flytande på finska och svenska, i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara försäljning till existerande och nya kunder i Finland samt administrativa uppgifter så som fraktbokning och -fakturering.

Tjänsten är tidsbunden från september 2019 (eller enligt överenskommelse) till december 2020. Möjlighet till förlängning finns. Placeringsort är Vasa.

Vi erbjuder trevliga arbetskompisar på ett växande kontor med havsutsikt.

Mera information fås av Fraktchef Björn Knutar, tel. 040 768 1747.

Skicka ditt CV och en fritt formulerad ansökan med löneanspråk till salesrekry@wasaline.com.

Sista ansökningsdag är 31.8.2019

29.7.2019 MASKINVAKTMÄN / MOTORMÄN

NLC Ferry Ab Oy söker maskinvaktmän/motormän ombord till passagerarfartyget m/s Wasa Express.

Av den sökande förutsätter vi ansvarsfull attityd till arbetsuppgifter samt god samarbetsförmåga.

Språkkrav: Goda kunskaper i finska (arbetsspråket ombord) och svenska. Engelska kunskaper räknas som merit.

Behörighetskrav:
– Vaktman, maskin (STCW III/4)
– Grundläggande säkerhetsutbildning (STCW A-VI/1)
– Specialutbildning i sjöfartsskydd (STCW A-VI/6.2)

Som merit räknas:
– Maskinmans- eller reparatörsbehörighet (STCW III/5)
– Specialbehörighet att handha räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (STCW A-VI/2.1
– Specialbehörighet att handha snabbgående beredskapsbåtar (STCW A-VI/2.2)

Registrera din ansökan på vår hemsida www.wasaline.com eller skicka in din ansökan till rekry@wasaline.com om du är intresserad av att jobba hos oss.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.

9.7.2019 – Nu söker vi förstärkning till terminalen i Vasa.

ÄR DU TERMINALTJÄNSTEMANNEN VI SÖKER?

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att du talar svenska, finska och engelska flytande. Andra språk ses som en merit.

Vi lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Till vårt team söker vi nu glada och energiska personer som har en positiv inställning till kundbetjäning. Du är även utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad samt flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Som terminaltjänsteman har du den första kontakten med kunden och därmed är du den viktigaste länken i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning.

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi.

Registrera din ansökan på vår hemsida www.wasaline.com eller skicka in din ansökan till maria.nystrom@wasaline.com om du är intresserad av att jobba hos oss. Mejla gärna terminalförmannen Maria Nyström på adressen maria.nystrom@wasaline.com om du har frågor angående jobbet. Rekryteringen sker så snart vi hittat en lämplig person för jobbet.

Wasaline – ett litet rederi med stort hjärta.