• Badpaket på Scandic Waskia & Tropiclandia
  • Resa T/R, inträde till badparadiset och hotellövernattning, per person i dubbelrum
  • Paketet måste bokas senast 1 dag innan avresa
  • 26 september 2021 – 31 maj 2022
  • fr. 785 kr

Badpaket

Trött på vardagsomgivningen och svårt att få semesterkassan att räcka till? Nu har alla möjlighet att åka på någon av våra riktigt förmånliga hotellpaket med en övernattning i Vasa.

Wasaline kan i samarbete med Scandic Waskia och badparadiset Tropiclandia erbjuda en riktig förmånlig hotellkryssning som även inkluderar ett besök på sköna badparadiset Tropiclandia.

Paketet inkluderar resa T/R, övernattning en natt på Scandic Waskia och entré till badparadiset Tropiclandia. Paketet gäller utresa alla dagar i veckan. Unna dig ett avbrott i vardagen och upplev Vasas shoppingliv kombinerat med avkopplande bad. Hotellet och badet ligger alldeles intill varandra och ni behöver inte ens gå utanför hotellets väggar då ni rör er mellan hotellet och badet.

I paketet ingår en inträdesbiljett per person till Tropiclandia, men det är upp till er att välja vilken dag ni vill bada.

Läs mer om Tropiclandia och deras öppethållningstider här.

En trygg och säker resa tillsammans med oss

Samlad information om Wasalines arbete med anledning av Covid-19 hittar du här.

Wasalines smittskyddsarbete är tredjepartsverifierat av DNV GL enligt My Care-metoden. Vi har begränsat antalet passagerare ombord och gjort förändringar i våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker resa tillsammans med oss. Passa därför på att boka din resa nu!