Program till möte och teambuilding

Välkommen på inspirerande möten ombord Aurora Botnia!

Aurora Botnia erbjuder mötesarrangörer med inspirerande utrymmen, fungerande tjänster samt program som gör dagen snäppet bättre. Engagemang är nyckeln till framgångsrika konferenser. På den här sidan hittar du exempel på hur du kan inspirera, underhålla och överraska dina gäster under en konferensdag.

Att ordna med gästföreläsare kan vara komplicerat för arrangören. När du bokar dem genom oss sparas inte bara tid, utan kvaliteten på programmet kan också säkerställas. Detta eftersom Wasaline bara samarbetar med de bästa experterna inom branschen.

Föreläsningar och sessioner om välbefinnande

Wasaline

Genom att kombinera olika föreläsningar och aktiviteter kan vi bygg upp det perfekta programmet för just er tidtabell samt ert intresse. Bygg upp hela dagen kring välmående, eller ta det som en del av dagen. Vi hjälper er att hitta ett passande koncept.

Med hjälp av inspirerande expertföreläsare kommer ni att främja såväl positiv diskussion samt god samvaron bland deltagarna. Experten vi använder är en ACC-certifierad coach och diplomerad stress- och friskvårdsterapeut, qigonginstruktör, yogalärare samt företagare.

Tankens kraft-föreläsning

Under en dag tänker du 60 000 tankar – både omedvetna och medvetna – 85 % är samma tankar som du tänkte i går. Sett ur det perspektivet är det inte konstigt att dina tankar påverkar dig och gör dig till den du är just nu. Föreläsning ger dig verktyg som du lätt kan ta med dig i din vardag och som gör det lättare att hitta harmoni och nå dina mål. Vi visar dig olika sätt hur tanken påverkar din kropp och ditt sinne.

Tid: 90 min
Deltagare: Ingen övregräns

Närvarande i nuet

Genom att vara här och nu gör att nuet blir en kraftkälla att ösa ur. I föreläsningen ingår bland annat mindfulnesstekniker, andningsövningar och kropps-scanning som hjälper dig att fånga vardagen varje dag – Carpe Diem!

Tid: 90 min
Deltagare: Ingen övregräns

Qigong

Qigong är både rörelsemeditation och mentalträning samtidigt. Qigong hjälper att fylla på uttömda energilager och en metod som ökar din psykiska och fysiska kraft samt bevara hälsan. Alla rörelser görs stående och ingen speciell utrustning behövs – bara ett öppet sinne.

Tid: 60 min
Deltagare: max 30 pers.

YinQi

Yin Qi kombinerar det bästa av två olika världar, Yin yoga och Qigong. I Yin Qi utförs lugna rörelser antingen stående, sittande på golvet eller liggande. Rörelserna åtföljs av andningsövningar, vilka är en integrerade i övningen. Yin Qin används för att träna koncentrationen, förbättrar samtidigt kroppskontroll, rörlighet och smidighet.

Tid: 75 min
Deltagare: max 30 pers.

Yoga

Yin yoga med fokus på att öppna upp kroppen med mjuka stretchande rörelser samtidigt som tankarna får vila. I yin yogan stannar vi i ställningen i flera minuter och påverkar på så sätt bindväven.

Hatha yoga med fokus på att stärka och bygga stabilitet i kroppen med hjälp av rörelser och djupa andetag. Hatha betyder kraft och under ett pass rör vi oss med utgångspunkt i andetagen.

Tid: 30-75 min
Deltagare: max 30 pers.

Avslappning

Genom att ta en paus i vardagen – unna dig ställtid inför nya uppgifter – får du förnyad kraft och ett lugnare sinne som göra att du presterar bättre och gör bättre ifrån dig på alla områden i livet. Under den tid vi är tillsammans fokuserar vi på nuet bland annat genom andningsövningar, hjärngymnastik samt kroppsskanning. Passar utmärkt som ett eller flera inslag under en mötesdag.

Tid: 30 min
Deltagare: max 30 pers.

Avslappnade aktiviteter till pauserna

Wasaline building blocks

Byggtävling

Detta lekfulla program sätter prov på såväl samarbetsförmåga som fingerfärdighet. Deltagarna fördelas in i mindre grupper och får som uppdrag att bygga upp en byggsats mot tid. Vilken strategi vinner då tiden är begränsad, den organiserade taktiken eller den utförd i rasande fart? Kom och pröva!

Tid: 20 min
Deltagare: max 30 pers.

Quiz

Frågesport

Låt oss ta en paus från mötesagendan för att ta reda på vem som är gruppens geni. Frågorna är uppställda kring hav och natur, men du behöver inte vara sjöman för att lyckas i denna frågesport. Vår kryssningsvärda drar frågesporten och utser vinnaren.

Tid: 20-30 min
Deltagare: Ingen övregräns

Onboard orienteering

Fotoorientering

Promenadpaus med en liten twist. Deltagarna får en karta över Aurora Botnia med uppgiften att utforska fartyget och hitta olika kontrollpunkter. Under denna orientering behöver du inte oroa dig för att bli överraskad av en regnskur eller uppäten av myggor, eftersom vi vistas bekvämt ombord Aurora Botnia.

Tid: 20 min
Deltagare: Ingen övregräns

Skräddarsydd vålmåendedag

Hittar du inte ett passande program bland de färdiga paketen, kontakta vår gruppförsäljning och be om hjälp med att planera en skräddarsydd dag.