SCANDIC WASKIA

Flexibelt hotell mitt i ett idylliskt läge vid havet, på den vackra ön Paratiisisaari.

Ett rofyllt hotell med ett vackert läge vid havet, på bekvämt avstånd från Vasa centrum. Ett stort parkeringsområde, mångsidigt serviceutbud, rymliga rum och Tropiclandia spa alldeles intill hotellet garanterar en mysig vistelse.

Scandic Waskia är det perfekta valet om du vill komma bort från vardagen för en stund och koppla av i vackra omgivningar vid havet. Rummen är rymliga och många har fantastisk utsikt över havet. En elegant svit med badkar är det perfekta valet för en njutningsfull vistelse. I det här fridfulla rummet kan du koppla av efter en lång dag, till exempel på Tropiclandia spa som ligger bredvid hotellet.

På sommaren kan du njuta av hotellets sandstrand, och det finns även ett lekområde samt en lekplats utomhus för barnfamiljer. Njut av en middag med fantastisk havsutsikt i vår restaurang. Ta en svängom på dansgolvet och lyssna på livemusik i vår dansrestaurang. Hotellets bastur och välutrustade gym garanterar en avkopplande vistelse.

Våra ljusa, flexibla och mångsidiga konferenslokaler är perfekta för att organisera konferenser, event och fester. Vissa av mötesrummen har havsutsikt och flera av dem passar även bra till olika familjetillställningar. Det stora kostnadsfria parkeringsområdet garanterar en smidig ankomst, och det finns fritt wifi i alla delar av hotellet.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet. Det ligger på ön Vaskiluoto, knappt 1,5 km från Vasa centrum och tågstationen. Idylliska Vaskiluoto erbjuder vackra omgivningar där du kan träna utomhus och njuta av havsluften. Den välkända vattenparken Tropiclandia ligger alldeles bredvid hotellet. På sommaren kan du åka med det skojiga Lilliputti-tåget från hotellet till olika sevärdheter i Vasa. Det närliggande Zip Adventure Park garanterar ett roligt besök för alla åldersgrupper.

OBS! I ett vanligt hotellpaket till Scandic Waskia ingår ej inträde till Tropiclandia spa. Om ni vill boka ett paket där badinträde ingår, följ länken till kampanjsidan.

  • Scandic Waskia
  • fr. 1245 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

04.12.2019

Scandic

Igår var det Internationella funktionshinderdagen, men varje dag arbetar Scandic med att göra alla hotell tillgänglighetsanpassade för att kunna välkomna gäster oavsett behov, det har vi gjort sedan 2003. Vi är också en arbetsplats som kännetecknas av öppenhet och inkludering när det kommer till våra team members.

Ett exempel på detta finns på Scandic Victoria Tower som nyligen tog emot praktikanten Kristoffer Swedenros som har funktionsnedsättningen cp-skada.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wow vilken duktig praktikant ni fick förmånen att ha hos oss. Scandic är fantastiskt, för alla 🙌🏻

Medmänsklighet ❤️

Tänk om alla företag i Sverige vore lika medmänskliga och inkluderarande mot folk med eller utan funktionshinder som Scandic. Vilket företag ni är fortsätt så här 👍👍👍 Thomas i Stockholm

👍 Kristoffer bra jobbat 👍

👍🏻

View more comments