SCANDIC WASKIA

Flexibelt hotell mitt i ett idylliskt läge vid havet, på den vackra ön Paratiisisaari.

Ett rofyllt hotell med ett vackert läge vid havet, på bekvämt avstånd från Vasa centrum. Ett stort parkeringsområde, mångsidigt serviceutbud, rymliga rum och Tropiclandia spa alldeles intill hotellet garanterar en mysig vistelse.

Scandic Waskia är det perfekta valet om du vill komma bort från vardagen för en stund och koppla av i vackra omgivningar vid havet. Rummen är rymliga och många har fantastisk utsikt över havet. En elegant svit med badkar är det perfekta valet för en njutningsfull vistelse. I det här fridfulla rummet kan du koppla av efter en lång dag, till exempel på Tropiclandia spa som ligger bredvid hotellet.

På sommaren kan du njuta av hotellets sandstrand, och det finns även ett lekområde samt en lekplats utomhus för barnfamiljer. Njut av en middag med fantastisk havsutsikt i vår restaurang. Ta en svängom på dansgolvet och lyssna på livemusik i vår dansrestaurang. Hotellets bastur och välutrustade gym garanterar en avkopplande vistelse.

Våra ljusa, flexibla och mångsidiga konferenslokaler är perfekta för att organisera konferenser, event och fester. Vissa av mötesrummen har havsutsikt och flera av dem passar även bra till olika familjetillställningar. Det stora kostnadsfria parkeringsområdet garanterar en smidig ankomst, och det finns fritt wifi i alla delar av hotellet.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet. Det ligger på ön Vaskiluoto, knappt 1,5 km från Vasa centrum och tågstationen. Idylliska Vaskiluoto erbjuder vackra omgivningar där du kan träna utomhus och njuta av havsluften. Den välkända vattenparken Tropiclandia ligger alldeles bredvid hotellet. På sommaren kan du åka med det skojiga Lilliputti-tåget från hotellet till olika sevärdheter i Vasa. Det närliggande Zip Adventure Park garanterar ett roligt besök för alla åldersgrupper.

OBS! I ett vanligt hotellpaket till Scandic Waskia ingår ej inträde till Tropiclandia spa. Om ni vill boka ett paket där badinträde ingår, följ länken till kampanjsidan.

  • Scandic Waskia
  • fr. 1155 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum

12.12.2018

Scandic

GRÖTKALENDER – Grötrim!
Precis som förra onsdagen är det dags att vässa rim-pennan. Kan du skriva ett rim som på ett eller annat vis har med den härliga saffransgröten på bilden att göra? Bästa rimmen vinner två hotellfrukostar.
Tävling pågår till klockan 15 idag och fem vinnare presenteras innan dagens slut. Lycka till!
... See MoreSee Less

GRÖTKALENDER –  Grötrim!
Precis som förra onsdagen är det dags att vässa rim-pennan. Kan du skriva ett rim som på ett eller annat vis har med den härliga saffransgröten på bilden att göra? Bästa rimmen vinner två hotellfrukostar.
Tävling pågår till klockan 15 idag och fem vinnare presenteras innan dagens slut. Lycka till!

 

Comment on Facebook

Riktigt vassa pennor idag 😄🙌👏. Stort grattis Yvonne Kjellberg, Asta Kovanen-Schüler, Alexandra Drakdal, Annie Holmberg och Jens Johansson! Skicka oss era adressuppgifter via "meddelande" så kommer frukostcheckarna på posten. Tack för allas fina bidrag! Sara på Scandic

En tomtefar som så hårt får arbeta, förtjänar extra gröt utan att behöva leta. Vid Scandics frukostbuffé hör han ska finnas, ätit i mängder varje jul så långt han kan minnas. Tomtefar och tomtemor, som så långt bort bor. Så lång resa att uthärdas, blir perfekt att till Scandic färdas.

Gröten kan man inte låta bli, den är pricken över i. Gyllene gul med saffran och bär, njutning så man blir kär!😋

Tomten har gömt sig i sin lada, Han vill slippa gå och bada. Väntar snällt och söt, på att någon ska komma med hans gyllene frukostgröt. Tänk om jag fick detsamma jag till Scandic skulle springa meddetsamma. Det hade varit så kul att er alla få önska en God Jul!🎅🥣💞

Julen ska firas så länge som går, dagar, månader, varför inte år? Men vad händer med magen, sillar, salt och skinka hela dagen? Tänk på kosten mitt i stressen, ja julen, släkten, hela pressen! Värt att pausa en frukoststund, åk ner till Scandic Star i Lund. Här hittar du en julig gröt, med saffran,bär, ja ljuvligt söt. Njut av en stund med dina kära, mys. ät och håll dem nära. För det är väl vad julen egentligen är, tid med någon du håller kär?

Härlig saffransgröt så god och gul, passar perfekt nu till jul. Passa på att njuta av denna kombination, som är årets smaksensation! 🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅

Det var då ett djävla tjöt - om denna saffransgröt. Vad är det för fel på vanliga risgryn?- undrar tomten med höjda ögonbryn. Nä, traditionellt vill jag ha - annars får julklappsutdelningen va...

Ta nu och sluta bråka, skynda dig istället att till Scandic åka. Där kan du i glädje och gamman, äta din gröt spetsad med saffran. Av detta du blir så glad att du kan dansa en kadrilj, tänk så bra att få tillhöra Scandic´s familj!

Gul, fin och god är denna saffransgröt Toppad med fikon och bär blir den extra söt En frukost på scandic är en härlig stund Det är då man verkligen kan säga att morgon har guld i mund Håller tummarna Carolina! ✊🏻❤️

Saffransgröt och Scandic två av de bästa i sitt slag, det kan man kring jul önska varje dag . Att äta en frukost med min fru Stina Centerstad Glennemo på tu man hand, skulle vara underbart i vårt vackra vinterland.

En gröt så gul och fin, mättar perfekt en mage som din, nyttig och lagad helt från grunden, passar när Vi närma oss julestunden.

Saffran, fikon, bär och nöt, Ge mig världens bästa gröt. Smaka, njuta, drömma, se Vill du denna till mig ge? 🤩

Äta denna försmäktande gröt alla vill, gärna med färskt bröd o lite sill. Men tomten var framme o tog sig en slev, detta gjorde tyvärr tillgången alltför skev, så blev att istället inmundiga potatis o dill.

Gröt med saffran i, mmm vad gott detta ska bli. Sova sött då jag är så mätt och trött. Imorgon får jag nog äta med måtta då jag i frukostbuffe ska gotta.

Frukosten är ju dagens viktigaste mål, Som serveras guldgul i en liten skål, Med doft av jul och ursprung från fjärran land, Denna lyx unnar vi oss bara ibland!

SaffransGRÖT så rund och SÖT man till den LÄNGTA för det är något som man till jul FÖRVÄNTA!

Denna gröt måste vara gjord av en älskvärd kvinna, ett hjärtligt tack till värd och värdinna

Saffransgröt mättar bra och är julig och fin och snart kan.den.bli din. Till frukost kan du denna äta på hotell om du är.riktigt snäll. Gul med fin konsistens och smak, du slipper komma till jobbet hungrig som ett vrak :)

Med dyraste kryddan färgas gröten till härligt gul. Fikon,bär och kanel, mmm det luktar jul. Med magen full av Scandic's goda frulle Är du redo att möte dagen, kom igen ...full rulle

En tallrik med saffransgröt, gör vartenda en glad och söt. Frågan är vem som får årets julenöt?

Nu ska jag vara påstridig och rättfram, Uppmanar alla till Scandic för frukost med gröt. Ett sätt att börja dagen hälsosam, att få i sig både havere och en och annan nöt.

Saffranspannkaka till frulle, då kan det allt bli full rulle. Barn, mormor och man, alla mumsar på så mycket de kan. Mjuk och god lägger den sig i magen, så orkar vi alla hela dagen. 💗🎅🏼❄️

Julegröten så god och så gul Den äter vi alla gärna till jul Resten ställer vi ut i en skål Så får tomten ett gott skrovmål

Tänk att julegröt vi få Sedan tomten knackar på Många tindrande ögon små När julen hittat till varje vrå :D <3

Er frukost på Scandic smakar alltid så ljuvligt gott och rätt, tänk att få äta er saffransgröt gjord på ert sätt. Det måste vara en smakupplevelse så underbar i sig, jaaaa det önskar jag verkligen mig🌟🎅🎄❣️

+ View previous comments

Extra hotellnatt i Vasa?

Har du behov av en övernattning i Vasa före eller efter din resa/kryssning med Wasaline. Här hittar du förmånlig övernattning på hotell Original Sokos Hotel Vaakuna där du direkt kan boka din övernattning. Klicka på länken länken och boka här