SCANDIC WASKIA

Flexibelt hotell mitt i ett idylliskt läge vid havet, på den vackra ön Paratiisisaari.

Ett rofyllt hotell med ett vackert läge vid havet, på bekvämt avstånd från Vasa centrum. Ett stort parkeringsområde, mångsidigt serviceutbud, rymliga rum och Tropiclandia spa alldeles intill hotellet garanterar en mysig vistelse.

Scandic Waskia är det perfekta valet om du vill komma bort från vardagen för en stund och koppla av i vackra omgivningar vid havet. Rummen är rymliga och många har fantastisk utsikt över havet. En elegant svit med badkar är det perfekta valet för en njutningsfull vistelse. I det här fridfulla rummet kan du koppla av efter en lång dag, till exempel på Tropiclandia spa som ligger bredvid hotellet.

På sommaren kan du njuta av hotellets sandstrand, och det finns även ett lekområde samt en lekplats utomhus för barnfamiljer. Njut av en middag med fantastisk havsutsikt i vår restaurang. Ta en svängom på dansgolvet och lyssna på livemusik i vår dansrestaurang. Hotellets bastur och välutrustade gym garanterar en avkopplande vistelse.

Våra ljusa, flexibla och mångsidiga konferenslokaler är perfekta för att organisera konferenser, event och fester. Vissa av mötesrummen har havsutsikt och flera av dem passar även bra till olika familjetillställningar. Det stora kostnadsfria parkeringsområdet garanterar en smidig ankomst, och det finns fritt wifi i alla delar av hotellet.

Det är enkelt att ta sig till och från hotellet. Det ligger på ön Vaskiluoto, knappt 1,5 km från Vasa centrum och tågstationen. Idylliska Vaskiluoto erbjuder vackra omgivningar där du kan träna utomhus och njuta av havsluften. Den välkända vattenparken Tropiclandia ligger alldeles bredvid hotellet. På sommaren kan du åka med det skojiga Lilliputti-tåget från hotellet till olika sevärdheter i Vasa. Det närliggande Zip Adventure Park garanterar ett roligt besök för alla åldersgrupper.

OBS! I ett vanligt hotellpaket till Scandic Waskia ingår ej inträde till Tropiclandia spa. Om ni vill boka ett paket där badinträde ingår, följ länken till kampanjsidan.

  • Scandic Waskia
  • fr. 1245 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

11.10.2019

Scandic

TÄVLING!
Vinn 2 biljetter till Michael Bublé, Meet & Greet med artisten, övernattning och middag för 2 på Scandic Grand Central.

Den 23 oktober kommer Michael Bublé till Stockholm och Ericsson Globe. Tillsammans med Live Nation Sweden ger vi nu en lycklig vinnare möjligheten att ta med sig en vän på en oförglömlig kväll med konsert, meet and greet med Michael Bublé, övernattning på Scandic Grand Central och middag på Teaterbrasseriet.

Så här tävlar du:
Kommentera nedan vem du skulle vilja dela denna upplevelse med och varför.

Tävlingen pågår t.o.m 18 oktober, vinnaren meddelas via direktmeddelande och presenteras här i kommentarerna samma dag.
... See MoreSee Less

TÄVLING!
Vinn 2 biljetter till Michael Bublé, Meet & Greet med artisten, övernattning och middag för 2 på Scandic Grand Central.

Den 23 oktober kommer Michael Bublé till Stockholm och Ericsson Globe. Tillsammans med Live Nation Sweden ger vi nu en lycklig vinnare möjligheten att ta med sig en vän på en oförglömlig kväll med konsert, meet and greet med Michael Bublé, övernattning på Scandic Grand Central och middag på Teaterbrasseriet. 

Så här tävlar du:
Kommentera nedan vem du skulle vilja dela denna upplevelse med och varför.

Tävlingen pågår t.o.m 18 oktober, vinnaren meddelas via direktmeddelande och presenteras här i kommentarerna samma dag.

Comment on Facebook

Den fantastiska kväll skulle jag ta med min andra hälft Carina och njuta av en kväll med en kanon konsert och njuta av god mat

Att njuta av skön musik och en underbar sångare tillsammans med syster Agneta, skulle bli ett minne för långt tid framåt.

Min fina man såklart som firar födelsedag i dagarna!❤️

Vilken lycka att få vinna detta fina pris. Skulle ge priset till min systerdotter och hennes dotter för de behöver verkligen få uppleva något positivt efter alla motgångar de haft. Önskar detta av hela mitt hjärta.❤️

Jag skulle vilja dela detta med min syster Kick Olsson hon kämpar på med både sin utbildning! Lite fantastisk musik och lyx skulle sitta som en smäck!

Kommer gärna och lyssnar till denna fantastiska musik gärna med min mamma som är 93 Ett minne för livet

Jag vill vinna denna upplevelse och ta med min UNDERBARA mamma Angelika Ramirez!!! Det hade vart en helt fantastisk ska att få ge henne, då vi skulle få se en helt underbar artist som vi båda avgudar och samtidigt få en så otrolig mysig vistelse tillsammmans med god mat, musik och övernattning. Det hade jag älskat att göra tillsammans med henne då hon är den personen jag helst av alla spenderar min tid med ❤️

Jag älskar julmusik och upptäckte på så sätt för några år sen vilken underbar röst Michael har. Jag har aldrig hört honom live och skulle väldigt gärna få möjlighet att uppleva mer av denna fantastiska röst. Jag tar med mig min syster Helene som älskar musik lika mycket som jag 🎵✨🎤

Jag skulle vilja ta med mig min man. Vi har haft en tuff tid och skulle behöva ett avbrott med god mat, fantastisk underhållning och sova gott

Jag vill gå med min syrra Helen, för vi har alltid himla roligt ihop. Det här låter som en fantastisk upplevelse att vara med om, så håller tummarna för vinst:)

Wow, jag skulle vilja ge mina mamma och min pappa den här fina upplevelsen. Mamma fyller 55 i oktober och än så länge kommer denna höst enbart minnas som ledsam, tuff och tråkig men det här hade gett oss alla något helt annat att minnas tillbaka till 💕

Jag skulle vilja dela den här upplevelsen med min dotter Adina för att vi behöver få lite egentid bort från vardagen. En underbar artist skulle förgylla en kväll för oss båda 🥰 🎶

Åh jösses vilken vinst! Att få omges av denna artists fantastiska röst, humor och värme skulle vara som balsam för våra sargade själar! För mig och för mitt barnbarn Leyla som blev så besviken när jag blev sjuk och inte kunde hålla ett löfte och ändå skrev på en lapp” det jör inge lila momo”! Henne skulle jag vilja glädja med denna vinst!!!❤️

Skulle gärna vilja dela denna upplevelse med min man och samtidigt fira vår bröllopsdag 💕

Min 15 åriga dotter Alice Åding.. Hon är fantastiskt, duktig men väldigt stressad inför gymnasiumvalet och jakten efter bra betyg. Hon behöver följa med och få en oförglömlig kväll och få känna sig avslappnad och sedd👌.

Jag skulle vilja dela detta med min underbara mamma Elisabeth Henriksson som alltid ställer upp och aldrig säger nej! Hon är den bästa mormor och mamma man kan tänka sig 💐🥰 tänk om jag kunde få ge tillbaka med lite musik och underbar kväll till henne för tack för allt hon ger av sig själv!

Jag skulle så gärna vilja överraska min gruppchef med denna upplevelse. Vi jobbar inom akutsjukvård och gör vårt bästa varje dag för att ta hand om våra sjuka patienter. Det är ett krävande jobb då förutsättningarna med brist på personal, material, tid skapar utmaningar dagligen. Trots ett oerhört tufft tempo med mycket gratis övertid är min gruppchef en pärla på att peppa, lyssna och dela med sig av sin positivitet.....och så älskar hon musik och i synnerhet Michael B.

Jag skulle vilja överraska min mor som gått igenom cancer,stroke med en konsert och övernattning! En ny start med underbar musik .

Jag skulle boka ett extra rum. Ta med min älskling Rosanna samt min dotter, hennes fästman och deras barn. ( mitt barnbarn) Sedan skulle de få gå på konserten medan vi är barnvakter.

Denna upplevelse vill jag dela med min man ❤️ I många år har vi levt efter barnens almanacka, nu när 2/3 flyttade ut i somras är almanackan helt tom😔 hur underbart härligt vore det inte att få skriva; Maritza & Johan, oförglömlig underbar kväll i Stockholm 💕

Jag skulle vilja dela denna upplevelse med min underbara syster som har det kämpigt som ensamstående mamma till två fantastiska små pojkar; hon kan sällan unna sig själv eller få egen tid och det skulle vara helt magiskt att kunna ge henne en helhetsupplevelse i form av konsert, mat och hotell. 🙏🏼❤️

Oj så spännande. Tänk om jag skulle ha turen att vinna. Har några kära vänninor (Sanja, Livia & Annica) som redan bokat biljetter till hans konserter i Sthlm och Köpenhamn. Skulle jag vinna hade jag delat vinsten med min kära goa Yvonne .💕 Får isåfall flörta med SAS och boka om min hemresa ✈️

Jag vill ta med min mamma. För att hon är min mamma och för att vi ska få en mysig kväll tillsammans♥️

Om jag skulle vinna detta fantastiska pris skulle jag ta med min bästa vän Nadia Lapunov Gropendahl Hon har varit med mig genom hela min cancerresa. När jag har haft ont och ska ut på friskpromenader har hon med stort tålamod tagit dessa myrsteg med mig. Hon har funnits vid min sida hela tiden. Bättre vän får man leta efter.

Skulle vilja dela den med min fina granne Monika Frank . Skulle vara en fin upplevelse från vardagen och få en energikick.

View more comments