Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

NLC Ferry Ab Oy   I  Pressmeddelande I  17.3.2023

Skärgårdsbordet på Aurora Botnia har fått ett lyft

Wasalines Aurora Botnia har nu varit i trafik i ett och ett halvt år. Det mesta har fungerat över förväntningarna men alltid finns det något man kan göra ännu bättre. I och med renoveringen av det populära skärgårdsbordet har man nu installerat öl och vinkranar. För en summa på 7 euro kan man till sitt skärgårdsbord också njuta av vin och öl från kran.

Dessertbordet har också ändrat plats, då man märkt att det bildats kö vid ingången där den var tidigare. Nu har man flyttat dessertbordet till mitten av salen vid dryckesautomaterna.

”Vi lyssnar alltid på våra kunder och deras behov. Dryckesautomaterna har varit en sådan sak som passagerarna frågat efter och nu hoppas vi att detta koncept skall göra upplevelsen ännu bättre”, säger Wasalines VD Peter Ståhlberg.

Aurora Botnia beverages station

All Inclusive paketet kan köpas i förväg då man bokar skärgårdsbordet, eller alternativt ombord. Med den personliga QR koden, som finns på bokningsbekräftelsen, biljetten och i Wasaline appen, kan man aktivera kranarna ombord.

Tilläggsuppgifter
VD Peter Ståhlberg
[email protected] tel. +358 40 559 2353

Wasaline är världens nordligaste rederi, som dagligen transporterar passagerare och gods mellan Vasa i Finland och Umeå i Sverige. Rederiets nya färja, Aurora Botnia, är världens miljövänligaste passagerarfärja. Färjan har beviljats märket nyckelflaggan som tecken på en produkt som är tillverkad i Finland.